smyckesdesignFör att kunna göra reklam för smyckesdesign, kan en blogg vara ett tips för att marknadsföra sin produkt och tjäna pengar på sin blogg. Det finns idag väldigt många bloggar som handlar om handgjorda smycken som görs hemifrån eller från en annan plats. Det är många som bildar företag där man själv blir en entreprenör kring smyckesdesign. För att skapa ännu mer trovärdighet är det bra att det finns kontaktuppgifter till en så att besökare som besöker sidan kan lätt ta kontakt ifall det är något man undrar över. Med kontaktuppgifter är det bra att telefonnummer, mejladress, besöksadress samt annan typ av information finns med som kan vara bra för besökaren att veta.

Är det så att man inte vill handla via bloggen som skriver om detta, kan man alltid ta och besöka affären alternativt gå till någon av återförsäljarna för att få det som önskas. En annan faktor som ser till att öka antalet besökare på hemsidan, och även merförsäljningen av ens smyckesdesigner, är att ha ett galleri som visar på färdiga smyckesdesigner som har gjorts. På så sätt kan besökaren få en bra inblick kring hur smycket ser ut och det blir samtidigt lättare för dem att avgöra om en beställning kommer göras online eller i butik.

Skapa publicitet för din smyckesdesign

Genom att ens smyckesdesign sprids, kan det leda till att allt fler vill ha denna typ av smycke. Detta kan på ett effektiv sätt medföra att det kan få värdefull publicitet men också att själva smyckesdesignen som har gjorts bara blir ännu större. En blogg som skriver och sprider sin kunskap om smyckesdesign kan leda till att alla kan få en aha-upplevelse och vilja göra exakt samma sak. På så sätt kan det, både online men även i fysiska butiker, bli allt fler smycken som har gjorts av en själv.